Lördag med Ellen

Hejsan!
Nu har min lilla Ellen åkt hem till Värmland och jag saknar henne redan. I alla fall så har vi haft en helt underbar helg, vi har haft så sjukt skoj. Tänkte att ni skulle få se lite vad vi har hittat på, därför kommer nu en bildbomb, titta och njuuut, haha
Förväntasfull i bilen påväg mot centralen för att hämta upp Ellen.
ÄNTLIGEN kom hon!!
Efter lunch hemma begav vi oss in till stan för shopping.
En god chailatte på språng. När vi gick till en tatueringsstudio för att se om vi skulle tatuera oss, men de hade tyvärr stängt..
Ellen från lilla Munkfors på tunnelbanan i huvudstaden.
Efter lite shopping och rundvandrande var det dags för den efterlängtade kladdkakan på cafe fåtöljen på Söder, den var snuskigt god kan jag lova.
Ellen köpte en iphone! Spontan tjej, hihi.
På kvällen dags för bio med en stor godispåse och mys.
Efter bion satte vi på oss klackarna och piffade upp oss lite inför kvällen.
Det blev en sen sushimiddag på stan. Mums!
Efter middagen var vi taggade på att dra ut någonstans men eftersom lilla Ellen bara är 16 så var det inte särskilt lätt att komma in någonstans. Vi gick från ställe till ställe och försökte utan vidare försök (mer tänker jag inte säga, bara att vi flörtade och fuskade en hel del, haha). Så kvällen slutade sittandes utanför bion med en pepsiMax (blev ingen cider som vi egentligen skulle velat), helt trötta i fötterna efter allt gående. Misslyckande men det var ändå en sjukt rolig kväll! Hahaha vi är sjuka!
Våran söndag tillsammans kommer upp i nästa inlägg eftersom det blir så långt annars. Löradagn var i alla fall hur kul som helst!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Akleian

I kampen om ett liv i frihet

RSS 2.0