Kladdkaka måste ju vara det bäste

Just nu: Sitter och mumsar kladdkaks rester från helgens festligheter. Ibland får man lyxa till det lite efter en psykiskt ansträngande dag.

Tacolasagne

Åt precis något av det mest enkla och godaste jag ätit på länge- tacolasagne. Låter kanske helskumt men jag lovar, det va mumma! Och gick på 20 min att tillaga. För er som är intresserade lägger jag upp receptet.

1. Stek köttfärsen, häll i tacokrydda och pressa i 2 vitlöksklyftor. Till sist häller du i en förpackning krossade tomater.
2. Lägg ett lager av köttfärsen i botten på en ungsfast form.
3. Varva sedan med tacochips och lägg varannan chips varannan köttfärs.
4. Avsluta med ett lager riven ost.
5. Grädda i ugnen på 200 grader i 15 min.
6. Servera med en sallad gjort på majs och gurka och en klick creme fraîche. Ät och njuuuut!

Ser kanske inte mycket ut för världen men det var gott gott!

Kom och ta mig långt härifrån

Hatar söndagar. Just nu vill jag bara emigrera till något varmt och soligt land. Visst, det är mysigt att hösten är på väg men inget slår ändå sol och bad och en massa slappande. Släppa alla krav som finns här hemma och bara njuta. Hade inte varit helt fel. 
Eller vad säger ni? Det hade inte varit helt fel att vistas där va? Kolla in färgerna bara, fantastiskt vackert!

Sunday

Aloha!

Inte hunnit med mycket idag då jag sov rätt länge. Men har varit och storhandlat mat med mamma. En massa nya recept jag har hittat som ska testas i veckan. Jag älskar att laga mat men har inte hunnit med så mycket av det den senaste tiden men nu är jag peppad på att fixa lite i köket. Ikväll blir det tacolasagne till att börja med, låter smarrigt inte sant?

Nu tänkte jag ta tag i lite plugg, om jag inte ger mig ut på en promenad innan, får se. Blir i alla fall en mysig hemmadag idag, orkar inget annat.
Puss på er

Ittala

Sitter och kollar på Ittalas hemsida. Fick nämligen lite fina saker där ifrån idag på kalaset och det var så fint att jag var tvungen att kika in och kolla vad de mer hade. Blev helt kär i alla deras saker. Visst det kanske inte är så himla speciella men det är enkelt och snyggt på något sätt, "stilrent" som Saga skulle sagt, haha. Känns som det är saker som aldrig går ut med tiden heller, de är så enkla liksom. Så nu har jag en massa att önska mig i studentpresent nästa år. Vad tycker ni, är de snyggt eller bara tråkigt?
Fick två små drickglas av farbror och av farmor fick jag 2 av dessa skålar ovan, en liten och en stor. Självtycker jag de var jättesnygga! Ska nog samla på de små glasen så man har ett par stycken när man flyttar hemifrån.
 

Jag minns bara allt det bra, allt som var du och jag

 
Fick en fråga om kvällsmål efter träning och om frukstsallad var det enda jag åt efter dansen. Lite komiskt att folk ska tro att det man lägger upp på bloggen är det ENDA man äter men jag svarar självklart på frågan. I detta fall var det absolut inte det enda jag åt. Är mycket noga med maten nu för tiden och speciellt efter träning. När jag kom hem från dansen åt jag ett ordentligt kvällsmål med mackor direkt, sedan gjorde jag i ordning en fruktsallad som "efterrätt". Hoppas det var svaret på din fråga!
Nu har gästerna (äntligen) lämnat oss. Hehe det är jättemysigt att ha dem här men blir alltid lite väl långdraget, hehe. Men vi hade det i alla fall trevligt- fick en massa fina presenter och åt världens godaste tårta med chokladmousse och kladdkaksbotten. 
Hela dagen har det känts som att det är söndag, har till och med haft söndagsångest hela dagen. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp te och datorn, känns som en bra idé. Hoppas ni får en fin fortsatt kväll. LOVE
 

Släktkalas

Nu börjar gästerna snart rulla in. Ceasarsalladen (min favvo rätt efter sushi) står på bordet och vi har dukat fint med rosa tema. Kommer bli mysigt att ha en liten del av släkten här.
 
Jag har på mig Rebeccas spetslinne och skinnshorts, känner mig fin. Nu kommer gästerna, PUSS

Födelsedagen

Måste börja med att säga tack till alla Grattis som trillade in under gårdagen, gulliga ni är.

Min födelsedag kunde inte blivit bättre, är jättenöjd. Den började med att mina vänner överraskade med tiramisu när jag kom till skolan, dom är för gulliga. På kvällen hade jag familjemiddag med hela familjen och senare trillade några vänner in för tårta och champagne. Förade lite hos mig innan vi drog in till stan. Blev dock inte så mycket dans utan vi drev mest bara runt på stan (haha som vanligt) men det var kul ändå.

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen för klockan ett kommer släkten på lunch för att fira mig. Så födelsedagsfirandet är ännu inte över. Ha en toppendag, love love

Mina vackra vänner

Grattis till mig själv!

Idag är det min födelsedag!

Blev uppvaktad av familjen med presenter och frukost på sängen. Så fina presenter jag fick. Av mamma och pappa fick jag träningskläder från Adidas samt en ursnygg elvissp och av mina syskon en special smoothiemixer som jag bara måste testa snarast!

Jättenöjd och glad och nu är jag påväg till skolan. Bestämde mig för att strunta i min sovmorgon och istället åka till skolan och plugga inför provet i data. Jag var ju ändå vaken och resten av familjen skulle ju oxå iväg. Lite duktig känner jag mig, haha.

Hoppas att ni får en toppendag för det ska jag ha. Man fyller ju bara år en gång om året! Puss

Dan före dan

Har precis kommit hem från dansen och ligger i sängen och äter fruktsallad. Var roligt på dansen idag, längtar redan till nästa vecka. Dans är bannemej något av det bästa i hela världen.

Imorgon fyller jag år. Som jag nämnt så gillar jag inte min födelsedag så värst mycket men ska i alla fall bli mysigt att familjen kommer in på morgonen med paket och sjunger. Så lite kul ska det bli i alla fall. Får se va jag får i födelsedagspresent. Har sagt till mamma att jag inte önskar mig någonting men tror hon har köpt ändå. Så det blir en total överraskning.

Nu är fruktsalladen uppäten, så nu ska jag gå och göra i ordning mig för att sedan nanna kudden. God natt sötisar!

Min bästa vän

Jag älskar min katt, han är verkligen min bästa vän. Låter säkert jättetöntig nu, men så är det. Särskilt när han, som nu, kliver runt på min mage för att hitta ett skönt ställe att ligga på. Han trampar och trampar, nu äntligen har han lagt sig till ro. Mitt på min mage, här lär han ju ligga ett tag.

När han bestämt sig för att hitta på något roligare än att ligga och vila på mig ska jag bege mig till köket och göra en stor fruktsallad hade jag tänkt. Fullproppad med massa vitaminer och godsaker. Behövs verkligen i detta höstväder. Något förslag på vad man kan ha i fruktsalladen för att den ska bli lite roligare?

Pluggeliplugg plugg

Tjabbatjena i lingonskogen!

Just nu: sitter och pluggar. JAG sitter och pluggar, kan ni fatta? Och det går bra också, riktigt bra. Var tidigare i skolan på datalektion men var redan klar med allt man skulle gjort så hade inte så mycket att göra. Läraren sa att jag kunde få sovmorgon imorgon om jag ville eftersom jag gjort allt redan. Passar ju bra på min födelsedag och allt! Va glas jag känner mig när något med skolan går bra, lite stot faktiskt.

Var tvungen att skryta lite bara. Nu är min lunchpaus slut och jag ska återgå till plugget. Höres senare!

Höstkväll

GO KVÄLL!
 
Det märks att hösten kommit. Mörkret börjar falla redan vid eftermiddagen och det är regnigt och ruggigt ute. Men jag gillar det. Sitter vid köksbordet med en kopp te. Framför mig ligger högar av böcker om manusförfattning. Pluggade inte något på hela dagen så när mamma kom hem lackade hon lite (förståeligt) och vi satte oss och gjorde upp en plan för hur projektarbetet ska se ut. Känns skönt att äntligen ha en struktur. Så som straff för att jag inte gjort något på dagen så får jag sitta hela kvällen nu. Saga tjatar om att vi ska dra ut men känns inte så aktuellt tyvärr. Hade varit roligt men i kväll går plugget först. 
Mysigt med höst, eller vad tycker ni?
 
Var hos min psykolog på Capio idag också. Lika behövligt som vanligt. Hade visst gått hos henne 8 ggr nu så idag var det dags för en utvärdering om hur jag utvecklats. Hon tog fram målen vi satt upp för mig innan sommaren och jag blev så stolt när jag såg hur mycket av dessa jag uppnått. På de allra flesta områdena hade jag gjort en stor förbättring på bara några veckor. Det har gått så snabbt nu på senaste tiden. Kan inte fatta att jag faktiskt var inlagd på en slutenvårdsavdelning för ätstörningar för bara ett halvår sedan, känns så långt borta idag. 
 
Nä nu ropar mamma att jag ska stänga av datan och plugga istället. Bäst att sluta! Puss
 

När jag ändå håller på

Slänger upp en till matbild när jag ändå håller på. Vet inte om det uppskattas alls men själv tycker jag i alla fall om att få lite inspo från andra.
Detta är dagens mellis- knäcken med keso, avokado och flingsalt. En gammal klassiker som alltid är smaskens! Om ni inte testat, göre!

Studiedag

Måste bara börja med att säga tack till "Anonym" som kommenterade på gårkvällens inlägg. Började nästan gråta när jag läste den långa kommentaren, tänka att det finns så fina människor där ute. Och du har rätt i precis allt du skrev, träffade verkligen rakt i hjärtat. Tack ännu en gång till er som tar er tiden att gå in och göra min vardag lite ljusare.
Gammal gammal bild

Idag har jag varit en sväng på biblioteket och lånat böcker till mitt projektarbete, som sagt. Blev ett ovanligt långt besök där eftersom jag förutom faktaböckerna skulle leta ut en ljudbok jag kan tänka mig att lyssna på innan jag somnar varje kväll. Har nämligen fått i läxa av min behandlare att göra det till en kvällsrutin, kanske det kan hjälpa mig att koppla av mer?
Har dock inte hunnit med så mycket plugg hittills idag men tänkte sätta mig nu innan jag ska iväg till Capio för samtal klockan halv 4. Önska mig lycka till! PUSS

Frukost

Dagens frukost blev en skål med grekisk yoghurt + fil med äpple, kiwi och cashewnötter. Även en äggmacka + ett glas soya mjölk.
(Om ni undrar varför jag inte tar kort på hela frullen så är det helt enkelt för att det inte blir lika snygg bild, hehe).

Nu drar jag till biblioteket för att låna några böcker till mitt PA. Puss

Hur fan gör man?

Tankarna maler och maler. I bland känns det som de blir fler för varje dag som går. Jag som trodde att de skulle bli färre. Men antar att detta är en del av tillfrisknandet, vägen tillbaka. Det var ju dessa känslor som kommer upp nu som jag stängt ute under så lång tid. Med hjälp av svälten har jag sluppit känna. Sluppit ta itu med saker och vara "duktig". Sluppit leva. Det var en bra genväg till att slippa allt som livet överraskar en med, men det funkar inte i längden. En dag står man ändå till slut där, och måste faktiskt våga möta känslorna. Rädslorna och ångesten. Som vilken annan vanlig människa som helst.
 
Men det är svårt. Jag vet inte riktigt vilken väg jag ska ta just nu. Jag vet ju vilken väg jag INTE ska ta, svälten. Den får en att för ett tag fly undan från problemen, men den löser ingenting. Jag vet, för jag har testat. Frågan är bara hur man gör? Hur gör människor för att stå ut, utan att koppla in sälvdestruktivitet? Det som så länge varit självklart för mig. Hur gör man? Hur lever man?
 
Förlåt för knepigt depp inlägg, men behövde få det ur mig. Så mycket som ligger och bubblar på ytan just nu. Känns som jag kommer brista snart. Men jag ska klara det, jag kommer klara det.
 
 
 

Tisdagsbabbel

Tjo!

Dagen har varit bra. Uppsatsen gick helt okej antar jag men hann inte riktigt klart så ska få skriva på fredag också.

På eftermiddagen hade vi dans (vilket fortfarande väll är sådär) och efter det gick jag och Rebecca och fikade scones och kollade på kläder man kan tänkas ha på sig på fredag. Fyller nämligen år då! Herre gud, redan 19. Tycker egentligen inte så mycket om min födelsedag, vet inte vad det är men tycker det är mycket roligare när andra fyller år. Men ska ändå försöka göra denna födelsedagen kul. Har bjudit hem några nära vänner på tårta och sen tänkte vi dra ut så det kommer nog bli toppen!

Ska träffa Saga lite senare men först blir det plugg (får se vad mamma har skrivit upp på mitt pluggschema idag, haha).
Puss och kram!

Tisdag och uppsatsskrivning

God morgon finisar!
 
Vaknade upp med en klump i magen och vägrade först att stiga upp. Har nämligen Engelska C uppsats skrivning idag på morgonen, vilket jag inte känner mig så förberedd för. Men jag försöker att tänka positivt, jag kan inte göra mer än mitt bästa. Så nu är jag uppe och ska strax sticka iväg till skolan. Det kommer att gå bra, det kommer att gå bra. Försöker att intala mig själv det åtminstone. Annars står svenska och dans på schemat och en (hyfsat) ledig kväll vid tv:n. Låter bra. Ska bara ta mig igenom dagen först.
Nu måste jag sticka så jag inte kommer försent. Puss

Fokusera Karolina, fokusera

Hejsan!
 
Blev som jag trodde en riktigt bra dag i skolan. Har fått träna på något av det jag har mest svårt med just nu, att vara närvarande. Ibland är jag inte riktigt så med i vad jag gör, vilket ofta resulterar i att jag bara gör saker utan att tänka. Någon som känner igen sig? Nu för tiden har jag ganska svårt att hänga med i vad jag ska göra eller hur jag ska göra. Har liksom svårt att fokusera och vara delaktig i saker. Sådan är jag egentligen inte som person, brukade alltid vara den som kom med idéer och var mest aktiv, men på senare tid har jag svårt att leva i nuet. Megajobbigt men jag hoppas det går över snart. Idag hade jag i alla fall en dag då jag kände att jag var med, jag var närvarande. Sedan känner jag också att det blir jobbigare och jobbigare att vara fokuserad på att leva här och nu ju längre dagen går, antar att jag fortfarande är i den fasen då det är ganska ansträngande för mig att vara social och "på hugget" en hel dag? Har kanske inte riktigt energin för det än? Vad vet jag.
 
Haha nu blev det helt plötsligt ett djupt inlägg detta. Jag som egentligen bara skulle hålla mig kort. Men ibland får jag skrivlust och vilja att få ut mig allt som ligger och grubblar inuti, och vad passar då inte bättre än att använda bloggen till att skriva av sig på?
 
Kvällen har väll inte varit sådär jättebra. Eftersom jag legat lite efter med plugget fick jag panik när jag kom hem för allt jag borde ha gjort men struntat i. Herre gud, måste verkligen ta tag i mig nu. Och en normal människa hade ju bara bitit i det sura äpplet och satt sig och pluggat allt som är tills imorgon. Men jag är tyvärr inte normal, så istället ägnar jag timmar åt att ligga på sängen och panika och hata mig själv för att jag inte tagit tag i det tidigare. Ja vad ska man säga? Hopplös människa. Lite bråk med mamma också men slutade i alla fall med att jag fick lite gjort inför engelskan imorgon så helt hopplöst känns det inte längre. Grejen är bara att jag vet ju att jag kan så mycket mer. Skulle gå jättebra i skolan om jag bara tog tag i mig själv, det vet jag. Men antar att detta hänger ihop med det jag snackade om tidigare, jag har svårt för fokus just nu. Vet bara inte vad jag ska ta mig till?!
 
Nu ska jag gå ner och värma mig en kopp chaite. Blir kvällsmys med plugget idag. Och tyck inte synd om mig, jag förtjänar det haha. Puss på er

Lektion

Sitter på kören och sjunger (eller sjunger och sjunger, babblar mest med Saga).
Idag kommer att bli en bra dag, det känner jag på mig. Så skönt att vakna upp och känna den känslan. Att det kommer bli en bra dag.

Puss puss på er!

Plugg och bananpannkakor

Hejhejhallå!
 
Lite frånvarande har man varit men det ska bli bättring. Dopet igår var jättefint och mysigt med tillställningen efteråt. Dock befann sig inte så många släktingar där som jag hade hoppats på men de var kul att träffa de som var där. 
 
Idag har jag pluggat (faktiskt!), stort för mig. Har övat inför teatern imorgon samt studerat lite engelska C. Känner mig lite stolt även fast jag vet att jag hade kunnat göra mer med tanke på den tiden jag har suttit med det.
Lagade även bananpannkakor till lunch åt mig och syster. Supergott var det och himla enkelt. De flesta av er har väll ätit det ett antal gånger, men för er som inte gjort det så är det bara att mosa 1 banan med två ägg. Jag hade även i någon deciliter havregryn för att få smeten fastare. Och sen steker man bara dom, går på 2 röda. Jag åt mina med tinade hallon och en massa keso. Gott var det och mer mättande än vad man trodde. Så testa!
Ungefär såhär såg det ut.
 

Har suttit inne hela dagen så jag funderar nästan på att ge mig ut på en liten promenad och rensa tankarna, vore skönt. Eller så blir det några avsnitt "Paradise hotel" (snart slut på säsongen ju). Vi får se!
Ha en fin kväll!

Mot Örebro

God morgon, god morgon!

Sitter i bilen med mamma och Edvard på väg mot Örebro. Ska på dop för min kusins dotter. Ser verkligen fram emot det eftersom jag förhoppningsvis kommer att träffa en massa släktingar jag inte sett på länge. Har verkligen inte träffat dem på sjukt länge och andra har jag inte sett på år. Så det kommer nog bli riktigt roligt.

Ha en fin dag allesammans, love

2 bilder från igår när vi gjorde oss i ordning hos Rebecca. Har alltid lika kul med den tjejen.

Äntligen fredag

"Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyys".

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Efterlängtade fredag. Denna helgen kommer bli bra, det känner jag på mig. Har endel inbokat så kan inte bli dåligt.

Nu är jag påväg med Rebecca in till söder. Ska äta middag och göra i ordning oss hos hennes pappa innan vi beger oss ut på krogen och gör stan osäker, haha. Var sjukt trött och otaggad innan men nu är jag peppad! Kommer bli en bra kväll.

Ha en toppenmegabra kväll nu allesammans!

Viktigaste målet på dagen

Har inte mycket till blogglust. Så länge får ni några bilder på dagens frulle. Smoothie gjord på banan, blåbär, soyamjölk och ett ägg toppad med linfrön och frysta blåbär, 2 knäcken med kokt ägg/ ost.

Ha en fin dag! Puss

Mer mat åt folket

Att vakna upp med träningsvärk i varenda liten del i kroppen, det är lycka.
 
Blev mycket träning igår, vilket jag älskar. Men väldigt mycket mat också måste jag tillägga. Tror jag åt mer än vad jag gjort på länge. Dubbelt matschema, MINST, haha. Men visst är det konstigt (och bra) det där att kroppen känner av att den behöver mer när man rör sig mer, det kommer liksom naturligt. Rör man sig mer- äter man mer. Har tänkt på det där, tror jag ska ta och slänga matschemat jag fått från Capio i väggen. Jag behöver mer, speciellt när jag rör på mig. Visst, jag vet att jag inte helt kan strunta i allt vad mattider och regelbundenhet heter, men jag tror att jag kan försöka lyssna lite mer på mina egna hunger- och mättnadskänslor. Orkar inte vara bunden till ett matschema och en viss mängd längre. Och vad bra det känns att skriva det nu, vilken frihet!
 
Nu har jag just kommit em från en lektion i datorkunskap och ska lägga mig och se några avsnitt av favorit serien just nu (ni vet vilken, haha) som belöning för att jag tog mig upp imorse när klockan ringde trots att jag var trött som en gris. Sedan ska jag ta och göra i ordning mig en stor och god brunch hade jag tänkt. 
 
Ha en superfin dag, love love
 
 

Träna träna träna

Sitter hemma och laddar upp mig med extra stort mellanmål, kvarg och keso med hallon och frön, knäcken med ägg/ost och en bit mörk choklad, mums! Behövs verkligen en dag som denna. Blev lite väl mycket träning inbokat idag men inte är jag ledsen för det, älskar att träna!

På idrotten imorse sprang vi cooper testet. Trodde det skulle gå skit men jag förvånade mig själv rätt enormt och sprang till mig ett MVG! Blev så jävla glad. Har alltid varit en löpare, men det var liksom för 2,5 år sedan. Antar att det sitter i. Känslan efter de 12 minutrarna var obeskrivlig, så underbart!

Nu ska jag snart möta upp Rebecca på gymmet för ett pass body jam. Trots att kroppen är trött så ska det bli skitkul. Får ta och vila igen mig ordentligt när jag kommer hem. Men som min behandlare säger, "ska du träna ska du också äta", det ska jag aldrig glömma igen för det här är så värt det.

Puss på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3464246/images/2012/pic_5059c8149606ee538b4b7cb4.jpg" class="image">

Onsdag nittonde september

God morgon!

Grå himmel och höst kallt ute. Jag ska strax ta cykeln mot skolan för en idrottslektion. Känner mig fortfarande opepp på skolan men men, bara att härda ut. Inget blir bättre av att inte hå dit. Då ligger jag istället bara här hemma och stirrar in i väggen och det är inte ett dugg roligare.

Gårdagen bjöd på håltimme som spenderades med ett besök på skolan bredvid där jag och Elin spelade teater och låtsades att vi bråkade så att flera lärare kon ut och försökte lösa det. Hahah, jag har aldrig sagt att vi är normala, haha! Även dans och på kvällen ett teaterbesök med klassen. När jag kom hem vid 9 gick jag direkt över till Maria och mös framför Hollywoodfruarna, riktigt lyckad dag!

Nu ska jag bege mig mot la escuela! Ciao!

My beautiful friends

Bättre

Tillbaka igen. Kan säga att jag mår bättre. Kommer fortfarande i sådana svackor då och då, men det viktigaste är att man tar sig ur dem. Längtar bara tills den dagen då mitt mående inte går i berg- och dalbana. Men den kommer.
 
Dagen har passerat hyfsat smärtfritt. Hade det kul i skolan i alla fall. Busade och flummade runt med mina bästa tjejer. Och vi hade det så kul, så kul som vi brukade ha. Hoppas att det kan bli såhär bra igen.
 
Ikväll ska jag tillåta mig själv att ta det lugnt och göra det jag vill göra. Känns som jag behöver det just nu. Orkar inte med fler sådana där dippar. 
Gammal bild från när mina fina tjejer var och hälsade på mig på Capio, hihoo! Hittade bilden nu.
 

Å.N.G.E.S.T

Ingen bra dag. Vet inte vad det är med mig just nu. Har legat hela dagen och stirrat in i väggen. Mamma har försökt prata med mig men jag har inte varit kontaktbar. Bara stirrat in i väggen varierat med ett ständigt vankande fram och tillbaka i huset. Oro i hela kroppen som jag inte vet hur eller vart den ska ta vägen.
 
Idag mår jag inte bra. Idag vill jag bara inte leva. Men det kommer bli bättre imorgon, det vet jag ju. Hör av mig då med lite peppande ord istället. Puss

Sunny Sunday

Svar: Ja, jag har instagram. Heter karolinaakerman, följ mig!

God morgon!
Rebecca har just åkt hem, hon sov här inatt. Hade jättemysigt med godis, spel och film igår kväll. En riktig utmaning för mig att bjuda hem någon som dessutom sover över för mig som har lite problem med det där. Vet inte varför jag drar mig för att bjuda hem folk så mycket, känns bara lite ångestframkallande, konstigt. Men trevligt var det och det kommer inte dröja lika lång tid tills nästa gång, det lovar jag.

Idag är planerna inte många. Förutom att plugga då, men om jag känner mig rätt kommer det nog inte bli så värst mycket av just det. Fast jo, jag måste. Men annars kommer väll den vanliga söndagsångesten slå till, vare sig jag vill eller inte. Helgerna går för snabbt alltså!

Ha en fin dag, love

Pannkakslunch

Hallihallå!

Sitter hemma hos Freja och väntar på att hon ska bli klar i duschen. Var i centrum och sedan åkte vi hem till henne och åt pannkakslunch. Så himla länge sen man åt vanliga svenska pannkakor, och gott vare.

Ikväll ska Rebecca komma hem till mig. Vi ska mysa med film och gotte och sen kanske vi drar ut, kanske inte. Får se vart kvällen leder oss helt enkelt!

Puss lovie

Friday!

Just kommit hem från Saga. Hade mys middag med henne, Marre och Marres pojkvän Martin. Trevligt trevligt!

Är himla trött så ska nog sova nu, men tänkte bara ge ifrån mig ett litet livstecken. Haha.

Lägger in en bild från min och Rebeccas scones fika vi hade idag på håltimmen. Så värt att åka hem och baka goda scones och mysa istället för att sitta kvar i skolan.

Ragga

Ligger i sängen och tar igen mig. Just varit på jätterolig ragga danslektion. Var skitkul idag så jag är helt uppe i varv!

Efter skolan åkte jag och Rebecca in till stan eftersom hon skulle på ett möte. Efter gick vi till kafé fåtöljen och fikade världens godaste kladdkaka och pratade så att tiden flög iväg, himla mysigt och för länge sen.

Efter åkte vi hem till mig, gjorde i ordning oss, åt middag för att sedan åka iväg till dansen. Älskar att vi båda dansar ragga. Blir mycket roligare när man är två som peppar varandra och har kul tillsammans.

Nu ska jag kolla lite PH (paradise hotel) innan jag sussar, puss godnatt

Paradise hotel

Dagen startade med en tidig datalektion för att sedan cykla hem igen, håltimme till halv två.. Men passar på att utnyttja tiden till att plugga. Eller, försöka plugga i varje fall.
 
Sitter med mitt projektarbete och skriver lite på inledningen, men vill helst bara krypa ner i sängen och kolla på paradise hotel danmark. Haha, uselt program egentligen men man fastnar ju! Jag är verkligen helt fast och tittar hela tiden. Kan ni också bli besatta av ett program så ni inte kan sluta titta? Även fast ni inte tycker det är så bra egentligen. Haha, stort problem!
 
Nä nu ska jag nog ge upp plugget och göra som hjärnan vill och lägga mig i sängen. Låter som en bra idé, hehe, kanske inte.. PUSS
Paradise hotel säsong 8, beroendeframkallande

Accept, respect, protect

Jag tänker inte på det så ofta längre. Det som min värld kretsade kring för bara några veckor sedan, hur min kropp ser ut. I somras hade jag ångest över att visa mig i bikini, jag mådde dåligt över att se mig själv i spegeln och klämde och kände på kroppen varje morgon jag vaknade för att försäkra mig om att jag inte gått upp en massa i vikt under natten. Även fast jag åt var jag så rädd för att överskrida den där magiska gränsen. Den idiotiska gränsen jag själv satt upp i mitt huvud. Den där gränsen då man inte räknas som underviktig längre. 
 
Idag är jag över den vikten jag för länge sen hade satt upp som en gräns att "den får jag aldrig, ALDRIG överskrida". Och när jag automatiskt överskred den dumma gränsen var det som att alla spärrar släppte. Jag släppte alla mina siffror i huvudet bara sådär. Det känns inte längre relevant att bry sig om vad exakt jag väger eller om jag skulle gå upp några kilon till. Jag bryr mig inte längre om de där jävla siffrorna och jag skiter rent ut sagt i om jag inte längre klassas som underviktig, för vad är det att eftersträva? 
 
Men kroppen hinner före huvudet tyvärr. På något konstigt sätt ser jag mig fortfarande som den där pinnsmala anorektikern. Och det var just det som chockerade mig när jag steg in i danssalen idag. Ni vet en sån där stor danssal med speglar överallt. Jag trotsade tankarna och hade på mig ett linne och korta hotpans, något som inte hade varit möjligt för bara några månader sedan, men det var ju ändå balett vi skulle dansa. Det som chockerade mig var vad jag såg i spegeln medans jag dansade. Framför, åt sidan och bakifrån såg jag en tjej jag inte sett på väldigt länge. Jag såg en normal tjej, med en normal vikt och normala kurvor. Hon var varken pinnsmal, hade ett stort mellanrum mellan låren och armar som pinnar eller en obefintlig rumpa. Idag såg hon istället ut som de andra i salen. Men istället för att få panik över det och springa ifrån, som med all säkerhet hade hänt för inte så länge sedan, så stod jag kvar och iaktog flickan i spegeln. På något sätt blev jag glad över att se henne, det är ju såhär jag ser ut och ska vara. Jag kan inte säga att jag kände mig helt tillfreds för då skulle jag ljuga, men det kändes okej. Det var okej att inte längre vara smalast i rummet eller att man inte längre kan se på mig att jag är sjuk. Det är svårt när man har varit sjuk en längre period och nästan vant sig vid att vara så liten och mager, och så helt plötsligt är man inte det längre. Det låter fånigt, men det är som att en identitet man byggt upp plötsligt rivs ner och man vet inte riktigt längre vem man är. Men det positiva då är ju att man får chansen att bygga upp en ny riktig identitet om den man vill vara. För ingen vill egentligen ha en identitet som den sjuka smala tjejen, det kan jag med all säkerhet lova. 
 
Det är jobbigt, som med alla andra processer i tillfrisknandet, men man måste tillåta sig själv att acceptera det. Det tror jag är det viktigaste just nu. Förut hatade jag min kropp, idag accepterar jag min kropp och i framtiden kommer jag att gilla den. Det är jag helt säker på.
Denna bilden handlar ju om en person men egentligen kan man tolka den som man vill. Jag tycker den stämmer bra in på mig och andra anorektiker som håller på att bli friska. Jag brukade älska anorexin, hon var min bästa vän. Men idag accepterar jag att hon och jag aldrig passade ihop. Jag accepterar att jag inte kan leva med henne längre, hon måste bort helt ur mitt liv. 

Mellis i mitt hjärta

Helloo darlings!
 
Pjuu vad trött jag är i kroppen just nu. Först idrottslektion med pulstest och sedan balett i två timmar. Nu skriker kroppen efter vila och det ska jag ge den också. Men kul var det. Älskar känslan under ett träningspass och att inte tala om efteråt, det får mig att känna mig levande. Och även om det inte var så himla krävande lektioner idag så räcker det gott och väl för lilla mig. Det märks ju att man inte ansträngt sig minsta lilla på länge.
 
Efter dansen cyklade jag hem och åt ett megamellis tillsammans med lillebror, som även han var hungrig. Kanelstekta äpplen med naturell yoghurt och diverse frön, 2 fin crisps med ägg/ost och en banan. Mätt blev jag men behövde verkligen det där extra idag kände jag. Och vad är då inte bättre än att lyssna på kroppen och ge den det. Det ska man alltid göra, men speciellt efter träning, kroppen känner på något mystiskt sätt att den behöver mer mat. Älskar att mina hungerkänslor kommit tillbaka!
Inte min bild, eftersom jag alltid glömmer glömmer fota, men typ så min skål såg ut. Om ni inte testat, gör det! Stek äpplen i smör och strö över en massa kanel. Servera med yoghurt/fil och olika frön/havregryn.

Morgonträning

Blogg appen fungerar!!

Tidig tidig morgon. Men för en gångs skull är jag faktiskt i skolan INNAN vi börjar, känns bra. Taggar inför en idrottslektion med ettorna, wehåå! Ingen aning om vad vi ska göra men det lär bli kul.

Ha en fin dag, PUSS

Tv-kväll

Hatar att blogg.se appen inte funkar, kan ju inte blogga från mobilen. Därav sämre bloggning.
 
Annars har väll dagen varit bra. Den blev bättre och bättre kan man väll säga. Började med en tråkig engelskalektion och slutade med dans. Blev lite sur för att dansen inte var som vi hade förväntat oss, massa balett bara. Känns lite oseriöst med dansen i skolan just nu. Ingen riktig danslärare och för lite dans. Men får hoppas på att det blir bättre. 
Efter dansen blev det en spontanfika med båda syskonen. Möttes upp i centrum och satte oss på nya Espresso House. Deras islatte är verkligen "to die for", om ni inte testat, do it! 
 
Ikväll äre TV-KVÄLL!! "Ung och bortskämt" OCH "Svenska Hollywoodfruar". Mys mys myskväll helt enkelt. Hoppas ni också får en mysig afton. Puss
Finaste syster och bror, som jag umgås med alldeles för sällan
 

Måndag

Ingen vidare blogglust. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är som ni förstått inte på pepphumör just nu, och det är ju just det som jag vill att min blogg ska vara, peppande. 
 
Har i alla fall varit på teater med min engelska c grupp idag på eftermiddagen, var helt okej, glad att jag förstod det mesta i alla fall trots att det var på engelska. Sedan kom jag hem, tog en dusch (har svettats hela dagen) och lagade middag till familjen. Och nu sitter jag återigen här vid skrivbordet och försöker fokusera på mitt projektarbete. Men det går framåt, ärligt talat. Har just skrivit klart min projektplan som jag ska lämna in till min handledare imorgon. Skönt att det händer någonting, även om jag behöver en massa push och hjälp av mamma. Men tur att hon finns, annars vet jag inte vad jag skulle gjort.
 
Såg just min gamla läkare från Capio på tv på tal om ingenting. Ellen smsade och sa att hon var med på "fråga doktorn" på ettan. Såklart handlade avsnittet om ätstörningar, hade gärna velat se hela men jag hann bara se lite på slutet. Men det som fascinerade mig var att jag såg på henne på ett helt annat sätt nu än när jag pratade med henne på Capio. Då tyckte jag hon var dum i huvudet och tänkte typ "hon vet ingenting om allt", men idag tyckte jag hon sa rätt vettiga saker. Förundras ständigt hur mycket närmare friskheten jag kommit på så kort tid.
Ska kanske se hela programmet på svtplay om jag orkar senare, kan ju vara intressant.
 
Men nu har brorsan kommit hem från träningen så nu ska vi kolla på film och mysa. Vet att jag egentligen borde plugga.. Påminn mig inte..
 
Puss hej!
 

Best friends

Det är i stunder som dessa man inser hur mycket man älskar sina vänner, och skulle göra allt för dem. Jag släpper er aldrig. 

Födelsedagsfirande hos farmor

Hallåå!
 
Har mest slappat idag, det hör ju söndagar till. Pillat lite på projektarbetet. Jag är urusel på att komma igång men när jag väl börjat jobbar jag på som bara den. Hann dock inte komma igång idag, satt mest och gjorde andra saker. Det där med fokus är inte min starkaste sida men jag jobbar på det.
 
Jag och syster ställde oss just och bakade muffins. Morots- och valnötsmuffins med philadelphia glasyr. Vi ska nämligen alldeles snart trippa bort mot farmor för födelsedagsfirande eftersom hon fyller år imorgon. Och i brist på present tänkte vi att ett par muffins funkar väll helt okej? Så det blev att slämga ihop farmors favoritmuffins. Perfekta presenten om man inte hunnit fixa något annat. Och goda blev dom, har inte fått smaka på någon än men jag slickade bunken noga, tihi! 
Goda och fina muffins, eller vad tycker ni?
 

Börjar få lite söndagsångest eller vad det nu kallas. Brukar aldrig ha det eftersom jag alltid ser fram emot en ny vecka, men denna vecka ser jag inte fram emot. Har ingen alls lust att gå till skolan och träffa alla i klassen. Vill bara vara hemma med min familj just nu. Men men, man får bara bita i det sura äpplet och gå ändå. Och sen vet jag ju att det kommer bli bättre.
 
Nu ska vi bege oss mot farmor med muffinsen och ett glatt humör, PUSS
2 halvtaskiga bilder på mig idag.

Sunday

God morgon!
 
Vaknade för inte så länge sedan och har nu fått i mig lite frukost. Kände att jag inte orkade tänka ut någon kreativ och god frukost så idag fick det bli min gamla vanliga frukost från Capio. Var länge sedan jag bara åt vaniljyoghurt med allbran, en grov macka med ost och ett glas juice, men gott var det. Brukar hellre vilja göra min frukost "vacker" men idag kände jag att jag inte orkade riktigt.
 
Idag ska jag jobba med min projektarbete hela dagen och för en gångs skull ser jag faktiskt fram emot det. Har ju, som sagt, börjat om med hela arbetet och jobbar nu ensam. Min uppgift nu är att jag ska ta reda på hur man skriver ett manus samt vad som ligger bakom ett skrivande av manus. När jag har tagit reda på den faktan ska jag sedan skriva en liten del i mitt egna manus. 
Detta känns verkligen som en skitrolig idé och även min handledare tyckte det lät bra. Så nu är jag på banan igen, måste bara hitta motivation till att komma igång med det, det är alltid det svåraste. 
 
Nu ska jag ta och starta dagen, PUSS
 

Problem

Att få komma in på bloggen, efter en liten tids uppehåll, och se fina kommentarer man har fått, det värmer något otroligt ska ni veta. Hur underbara läsare har man inte? Känns väldigt välbehövligt just nu dessutom ska ni veta.
 
De senaste dygnen har varit ganska jobbiga. Och denna gång kan jag säga att det inte är på grund av min psykiska instabilitet eller jobbiga tankar, utan den här gången är det något så enkelt som ett kompisbråk. Men det känns ändå extremt tufft och jag hoppas verkligen att det kommer lösa sig snart. Tänker inte gå in på mer om det men det är därför jag har varit lite frånvarande här i bloggen. Jag älskar alla mina vänner och vill inget hellre än att allt ska vara bra nu.
 
Just nu sitter jag med min family i soffan och kollar på hungergames, riktigt bra film. De kom hem från landet för någon timme sedan och jag lagade en jättegod middag till dess. Köttfärsbiffar med fetaost, matvete och tsatziki, min paradrätt! Lagar alltid den när jag har lite bråttom och inte orkar fixa ihop något avancerat, går alltid hem.
 
Nu ska jag fortsätta mysa med min älskade familj, behövs verkligen just nu. PUSS
Mina älskade bästa vänner och jag, låt det bli bra igen
 

Snilleblixt

God morgon!

Uppe med tuppen och ska när som helst bege mig till skolan.
Raggan igår var skitkul, ganska utmanande men väldigt rolig. Ser fram emot en termin med det.

Igår när jag kom hem fick jag värsta snilleblixten och kom på en id'e till projektarbetet, en helt ny id'e. Jag och Elin har inte kommit framåt i vårt arbete ett dugg och det känns som att vi har valt ett för svårt ämne. Så nu satsar jag på att göra detta själv, får se vad Elin tycker om det. Men vi kommer lixom aldrig igång och det börjar bli lite brådis nu så jag hoppas hon förstår att jag vill jobba ensam nu.

Nä nu måste jag kila. Ha en fantastisk dag! Puss

Igår efter dansen, svettig tjej

Torsdagsaktiviteter

Louise skrev: Jag blir så glad av att läsa din blogg! Du är en förebild för mig, det känns som att du är väldigt stark som person och du har gjort en otrolig friskhetsresa :)Förstår ju att du inte mår helt bra än såklart, men det är mänskligt!
 
Sådana här kommentarer gör mig så glad. Tänk att det finns så fina människor där ute som tar sig tiden och skriver något peppande till mig. Detta är varför jag bloggar. Vill bara att ni ska veta hur goa ni är.
 
 
Idag har varit en konstig dag. Ja, jag kommer inte säga mer än så men den har inneburit en hel del "allvars snack" bl.a. med lärarna som kom in på lektionen och ville prata om att vi har dålig stämning i klassen. Själv har jag inte märkt av det så värst mycket men det kanske bara är jag. 
 
Efter skolan gick jag i alla fall och handlade mat på mammas begäran. Handlade även ingredienser till dagens middag som jag lagade ihop när jag kom hem. Blev sojakorvstoganoff med ris, ett recept som jag och Rebecca lagade några gånger i Mora. Sjukt gott kan jag meddela. Jag är inget stort fan av vanlig korv men sojakorv är jättegott. Har just avnjutit en portion och det blev väldigt lyckat.
 
Halv 9 ikväll ska jag på dans! Kommer bli så kul, längtar!!
 
Ha en fin kväll<3
 
 

Torsdag 6/9

Hej finisar!
 
Har varit i skolan en vända för datakunskap. Inte världens mest roligaste lektion kanske men ändå helt okej. Mest bara sitta vid datorn och skriva texter som man sedan ska redigera, ganska slappt!
 
Ska tillbaka till skolan sen för en till lektion så nu slappar jag bara hemma. Alla dessa håltimmar alltså, tur att man bor nära. För att hänga i skolan i flera timmar är ingen hit. Resten av klassen är dessutom på utflykt vid någon sjö med naturkunskapen, men eftersom jag redan läst naturkunskap slipper jag det. 
 
Längtar så tills ikväll för då börjar min och Rebeccas dans. Vi ska dansa Ragga tillsammans och det kommer bli riktigt kul hoppas jag på. Ska ha en lärare jag aldrig haft förut men tror att han är bra. Gaaah vad jag längtar!
 
Love
En gammal bild på min söta kisse

Take me back

Ibland vill man bara vara liten igen. Så skönt och problemfritt.

Dans och vikttankar

Tjenatjena!
 
Har precis kommit hem från en prommis med mamma. Fick prata av oss lite med varandra vilket verkligen var välbehövligt. Vi brukar ta små promenader ibland för att få tid att prata med varandra men nu var det länge sen. Tänkte i alla fall slänga in ett litet blogginlägg om min dag. 
 
Som ni kanske förstod av förra inlägget så var dansen jättekul. Fick vår nya lärare idag och hon var snäll och rolig, kanske inte jättebra på att dansa men det var kul ändå. Hon hade däremot ingen aning om att vi skulle ha balett så det blev jazz istället denna lektion, inte mig emot, jazz är tusen gånger roligare! Men det som var bäst var nog inte danslektionen i sig utan det var mest hur det gick. Gick verkligen jättebra för mig tyckte jag. Jag tog ut det mesta jag kunde och satte allt, men framför allt så orkade jag. Jag kände en sådan enorm ork och pigghet som jag inte känt på åratal. Jag kände mig stark och det var inte längre en kamp att ta mig igenom ett danspass. Tänk, jag har fått tillbaka min ork igen, vilken lycka! Sen kan jag säga att det är en stor skillnad i orken om man ätit bra under dagen, vilket jag gör nu för tiden. Så mycket roligare att orka hänga med i stegen och orka ta ut sig fullt ut. 
 
Efter dansen tog jag bilen direkt till Capio. Hade båda vägning och samtal. Har fått börja se vad jag väger och det känns inte alls jobbigt längre. Vågen pekade idag lite uppåt men det var inget som berörde mig alls. Känns så sjukt att för bara någon månad sedan hade jag fått panik och undrat vad det berodde på när jag inte ens har kämpat för att gå upp. Men idag var det en helt annan grej. Vikten går upp och ner hela tiden och så är det bara. Har i alla fall hamnat på en vikt som känns okej för både mig och min behandlare och här kommer jag nu ligga, med lite upp och nergångar vissa veckor, känns skönt. Och det som känns extra häftigt är att jag idag kan tänka att det inte gör så himla mycket om min kropp vill gå upp lite extra, vill den det så får den det. Jag kommer aldrig att bli tjock, det vet jag med all sannorlikhet. Känns nästan lite spännande att se vart min kropp mår bra av att ligga, lite som ett experiment. Just nu äter jag så jäkla bra. Regelbundet och nyttigt som är bra för kroppen. Om kroppen då väljer att lägga på sig lite extra är det absolut inte för att jag äter dåligt/mycket utan för att den behöver det helt enkelt.
 
Sedan tog jag bilen hem, lagade spenat- och ricotta pasta till syster och mamma och mig själv (vi som var hemma) och sedan blev det som sagt promenad med mamma. 
 
Resten av kvällen ska spenderas framför "paradise hotel Danmark" (haha, Freja tipsa om det och nu är jag helt fast, skitdåligt egentligen) med en stor balja varmt te. 
 

I just wanna dance

Riktigt bra danslektion idag!! Är helt uppe i varv. Hade nästan glömt hur mycket jag älskar att dansa.
Nu drar jag mot capio, hörs mer när jag kommer hem, pusssss

Balett

Hej fina!

Försov mig i morse, men hann ändå till skolan i tid. Fick dock kasta i mig frukost och slänga på mig gårdagens kläder som låg slängda på golvet. Men men så kan det bli ibland. Fick i alla fall sova ut ordentligt i natt vilket verkligen var behövligt.

Nu har jag landat hemma efter endast en lektion i svenska och ska få i mig lite lunch innan det blir balettlektion, första för terminen. Är så rädd att läraren ska tycka att jag är den mest otränade eleven hon sett, men så blir det när man inte tränat på åratal, får hoppas att hon har förståelse för det.
Skulle egentligen lunchat med Freja i centrum, men den klantiga filuren har pajat sin mobiltelefon och stuckit till centrum utan att höra av sig så blir nog inget.

I eftermiddag ska jag till Capio för vägning och samtal med min psykolog. Var ett tag sen så det så det känns bra att åka dit.

Vi hörs ikväll när jag kommer hem! Puss

Bild från Zakynthos, vill tillbaka!!

"Utan mitt läppstift känner jag mig bar, naken, exposed, rädd, nervös"

Tjenixen! 
 
Haha rubriken! Kan ni lista ut vem det var som yttrade dessa kloka ord? Jo ingen annan en allas våran Maria Montazami. Min absoluta favorit hollywoodfru. Hon är ju för skön!
 
Helt slut tjej som sitter här bakom dataskärmen. Att vara i skolan tar på krafterna, i alla fall om man hänger med de jag är med haha. Först PA temadag på förmiddagen. Elin, som jag ska jobba med, var inte där (ovanligt? nä) så blev inte så mycket jobb för min del.
På eftermiddagen åkte klassen in till stan för att besöka olika konstgallerior. Blev en jäkla massa stadsvandring för min grupps del eftersom vi inte hittade någonstans, har jag berättat om mitt usla lokalsinne? Vid fyratiden först var vi klara och fick åka hem. Blev, trots allt gående och irriterande på varandra, en ganska mysig eftermiddag. Men när jag kom hem däckade jag i soffan direkt och där har jag i princip inte rört mig ifrån fram tills nu. Tur att det är tv-kväll ikväll, älska tisdagar! Ska bara mysa i soffan med en stor skål fil med min favoritmusli (axa musli med massa torkad frukt i, min nya favvo), och kolla tv. Kommer bli en skön kväll spår jag.
 
Puss på er och unna er nu en riktigt mysig kväll med vila och massa gott, det är ni värda.
 
Denna säsongs hollywoodfruar, vilken är er favorit?

Trött

God morgon!

Har sovit piss dåligt i natt också så nu är jag trött trött trött.
Men jag lyckades släpa mig iväg till skolan ändå och nu sitter jag och försöker göra något med mitt projektarbete, vilken går sådär. Ska in till stan och gå på konstgalleri med skolan sen. Hade ju varit kul om man inte varit så jävla trött, blir på så himla dåligt humör när jag är trött också.

Förlåt för all negativitet men idag är humöret inte på topp.
Puss

Gammal frukostbild, men typ samma idag+ 2 ägg

Blir så chockad

Tänk vad en liten kommentar kan göra en glad. Tack söta Hanna, du som kommenterade. Ni är för fina.
 
Sitter för tillfället och knåpar lite på mitt projektarbete. Går inte så värst bra, har ingen aning om vad jag ska göra egentligen och har lite små panik över det. Men men det löser väll sig får man hoppas på. Måste verkligen anstränga mig för att hänga med i alla ämnena nu i början så att det inte blir så jobbig senare. Vet inte varför jag har så svårt för koncentration och diciplin nu för tiden, har alltid varit den flitiga förut, men helt plötsligt är det liksom ett projekt för mig att hänga med i skolan. Det är egentligen inte att jag är lat utan det är bara svårt för mig att få arbetsro. Hatar det, hoppas det blir bättre snart. 
 
Måste berätta om en hemsk sak jag såg här om dagen när jag satt på tåget in mot stan. Några rader ifrån mig satt det två tjejer och pratade högt. Först tänkte jag bara på att de pratade väldigt högt men sedan började jag lyssna på vad de sa. Nu kommer vi till det hemska. De två tjejerna satt och pratade med varandra om hur de gjorde för att slippa maten hemma och om hur lätt det var att lura föräldrarna att tro att de hade ätit när de i själva verkat svalt sig själva. Och de värsta av allt var att de satt och peppade varandra. Diskussionen gick ungefär såhär:
- Idag har jag inte ätit NÅGONTING!
- Fan va bra, typ inte jag heller. Tog lunch när mamma såg men sen slängde jag den på mitt rum så hon trodde att jag hade ätit.
- Så brukar jag också göra, skitbra! 
Osv. osv. Det var hemsk att sitta och lyssna på hur dessa tjejer strävade efter att missa så många måltider som möjligt och dessutom satt och peppade varandra till att bete sig så sjukt. Jag hade så gärna velat gå fram till dom och säga hur dumma de var som höll på sådär, säga att de kommer ångra allt när de till slut är fast i skiten. När de sitter där påkomna med en ätstörning, då är det inte så jävla roligt längre. Men jag var så chockad av hela situationen att jag inte kom på något att säga. Såklart ångrar jag mig sjukt mycket att jag inte konfronterade dom, dumt av mig. 
Kommer ju själv ihåg när allt kretsade kring hur jag skulle få mamma att tro att jag hade redan hade ätit, all vaken stund spenderades med att tänka ut planer på hur jag skulle komma undan vid nästa måltid. Satt i och för sig aldrig och pratade högt om det men ändå känner jag igen de där två tjejernas tankemönster helt. Är så glad att jag inte är där idag, var väldigt länge sedan jag lurade någon att jag hade ätit fast jag inte hade det. Men jag kan inte sluta tänka på tjejerna på tåget, vilket helvete de kommer gå igenom. Så hemskt också att man inte reagerar när ens kompis pratar så.
Eller vad tycker ni? Ska detta verkligen accepteras? Inte så konstigt i så fall att många tjejer lider av ätstörningar idag då detta förekommer bland kompisgäng. 
 
Nä usch, ska försöka släppa det nu. Ikväll ska jag ta det riktigt lungt hade jag tänkt. Lite läskigt hur min kropp reagerade i nattas så ska försöka ta hand om den nu. Massa choklad till kvällsfika och tidig sänggång så ska den nog må lite bättre.
 
Ha en mysig måndagskväll nu allihopa<3


Måndag

Lång dag i skolan idag. Började med en hemsk natts sömn. Sov väldigt oroligt och vid fem tiden vaknade jag av otroliga magsmärtor som inte gav sig så jag var tvungen att springa till toan och spy lite. Inte roligt. Men efter det släppte illamåendet tur nog. Undrar om det var något jag ätit för helt plötsligt var det bara borta. Orkade till och med pallra mig iväg till skolan när klockan ringde.

Nä vad äcklig information det blev nu känner jag. I alla fall så hade vi kör och efter det en alldeles för lång håla. Men jag, Saga och Rebecca slösade tiden med att gå till centrum och äta lunch där, sushi!, och sedan slöa runt där ett tag. Mysigt!
Sen hade vi en lång teaterlektion som var ganska rolig. Så allt som allt var det en riktigt rolig dag.

Bild från i helgen. Jag och Ellen hade picknick på en brygga.

Tre rätters middag

Tänkte visa er bilder på de olika rätterna jag och Ellen lagade i helgen, just bara eftersom det blev så himla lyckat och framför allt så gott. Hoppas ni kan få lite tips också!
 
Förrätt: Vattenmelon- och fetaost sallad. Med rödlök, olivolja och flingsalt.
Varmrätt: Canelloni med spenat och ricotta fyllning. Tomatsås och parmesan ovanpå.
Efterrätt: "Fake cheesecake". Digestive, hallonkesella, tinade hallon.

YOLO

Hej darlings!

Nu sitter jag på tåget hem efter att ha lämnat av Ellen vid centralen. Har haft bästa helgen på länge, helt klart! Helt sinnes vad vi har haft roligt.

Igår kväll lagade jag och Ellen trerätters till familjen. Rebecca kom också och sällskapade. Efter en enormt god middag (visar bilder senare) begav vi oss in till stan för party. Började på Treat med några shots och efter det vinglade vi vidare till wookhouse och Entourage. På nåt sätt kom lilla Ellen in och vi hade en grym kväll. Träffade på några gamla vänner och sprang runt på stan och flummade hela natten. Däckade i soffan när vi kom hem vid 4 tiden och sen sov vi länge imorse.

Idag har vi mest bara myst hemma. Hade picknick på en brygga och Ellen fick övningsköra lite. Men tiden gick för fort och nu har jag redan lämnat av henne. Har haft det helt underbart och längtar redan tills jag ska komma till henne. YOLO

Några bilder från igår kväll

Uppdatering

Ellen är hos mig och vi har det underbart!
Har varit på centrum hela dagen och ikväll ska vi laga tre rätters middag till familjen och några vänner. Kommer bli mys. Sen hoppas vi på att komma in på någon klubb inatt, Ellen får låna mitt pass haha.

Ha det bäst!

Akleian

I kampen om ett liv i frihet

RSS 2.0