Bikini

Sitter i soffan och har just ätit mellis. Jag älskar att experimentera med olika mellanmål och idag fick det bli äppelbitar stekta i kanel med vaniljkesella och sötmandlar, mumma!
Vi ska snart bege oss in till stan för middag. Så länge tänkte jag visa er en bikini som verkligen är "to-die-for" hehe!
Vi hörs när jag kommer hem! PUSS


Kommentarer
camilla

Hoppas du får en riktigt fn kväll:D

hur känns du nu angående beslutet att hoppa av behandlingen? är övertygad om att du kommer fixa det om du bara har bestämt dig<3

2012-04-14 @ 17:51:54
URL: http://resanupp.devote.se
isa

naw, gulle. Men det är sant; se mig som ett exempel på att det går!! ingen är den andra lik och vissa behandlingar passar inte alla. Det går, bara man bestämmer sig tillräckligt! inget kan stoppa oss nu sötnos, visa alla därute att du VILL! att du SKA tillbaks till livet :)



Näringsdrycker är bra skit. hade inte klarat mig utan dem. De brukar rekommendera att man dricker dem tills man väger 1-2kg över normalviktsgränsen för sen går man ner lite i vätska när man slutar med dom. har du inga nu? jag dricker de där compacta man hade på capio, tycker dom är godast och lättast :)



KRAM!

2012-04-14 @ 18:12:43
URL: http://cookiedough.blogaholic.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Akleian

I kampen om ett liv i frihet

RSS 2.0