I köket: Granola

Kocken är igång i köket idag igen, haha! Den här gången gör jag en müsli, eller granola som det egentligen är. Är mycket godare med hemmagjord müsli och dessutom vet man vad det är i den när man gör den själv.

Idag hade jag i havregryn, kokosflingor, mandlar och russin. I detta blandade jag sedan ekologisk honung, en skvätt vatten samt lite kanel. En riktigt härlig blandning. Blir att testa imorgon bitti eller kanske redan ikväll. Hoppas den smakar!



Kommentarer
Cecilia

Åh, jag är nog den första att hålla med om att hemmagjord müsli är bäst :) Mums!

2012-10-11 @ 13:45:11
URL: http://vagenupp.blogg.se
Greta

åå mumsig, blev supersugen på att göra egen nu! Ska det in i ugnen sen? :)

2012-10-11 @ 15:05:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Akleian

I kampen om ett liv i frihet

RSS 2.0