Onsdag 24/10

Vet att jag varit väldigt frånvarande den sista tiden. Men faktum är det varit ganska skönt att vara ifrån bloggen. Får se hur det blir i framtiden, men just nu behåller jag bloggandet. 
 
Idag har varit en riktigt bra dag. Höll i danslektionen på gympan och det gick mycket bra. Fick solklart MVG, wihoo! Och så lämnade jag in idrottsuppsatsen också så om han gillar den blir det ett MVG för mig i betyg. Känns ju riktigt bra, men det tycker jag att jag är värd haha. Sedan fortsatte dagen med lite extra positiv energi på grund av det. Vi hade ett genrep inför samlingen på fredag, med kläder och allt. Även det gick riktigt bra, nu sitter verkligen alla sånger och danser och det är äntligen rent och synkat. På eftermiddagen var jag på Capio och hade samtal med A och sen åkte jag hem och lagade keso lax till middag. Världens godaste och enklaste maträtt. Bara att ta laxfiléer och hälla lite (läs mycket) keso över och sen in i ugnen i si sådär 20 min. Prova!
 
Ikväll borde jag plugga men skjuter såklart på det, inte bra, men huvudsaken är att jag bestämmer mig. OM jag ska plugga eller inte, för det värsta är att gå runt och må dåligt över att man inte gör det man borde göra. Haha flummigt men så ÄR det. Sitter i alla fall och fösöker hitta en låt jag ska ha med mig på sången men hittar ingen jag känner mig nöjd med. Får fortsätta leta. Puss och hej


Kommentarer
Maja

Vad är det du går för program? :)
Och GRATTIS till MVG:t, håller tummarna för att det blir ett MVG i betyget också, och du har all rätt att vara stolt! :)
Massa kramar <3

2012-10-25 @ 16:21:20
URL: http://cuilenya.blogg.se
Johanna

Kram på dig Karolina! :)

2012-10-30 @ 15:32:52
URL: http://johannacarolina.blogg.se
Helene

Hoppas det går bra för dig Karro :) Och att du har fullt upp med livet! Kram

2012-11-08 @ 21:40:18
URL: http://nystig.blogg.se
Johanna

Vet du Karolina? Jag kan inte sluta beundra ditt utseende, du är så otroligt vacker... Och jag menar verkligen det, så himla himla fin! Kram

2012-12-18 @ 09:21:11
URL: http://johannacarolina.blogg.se
Johanna

Sv: det är ingen fara. Du svarar när du ser, kan eller vill. Blir ledsen över att höra att du är i en svacka.. Kämpa på, förstår hur äckligt less du måste vara på att höra det men det är ända vägen..
Jag finns på mailen ifall du skulle behöva mig, det hoppas jag du vet.
Många kramar!

2013-01-23 @ 18:29:01
URL: http://johannacarolina.blogg.se
Johanna

Sv: Jag förstår. Men skärp dig, jag finns alltid. Det är bara att höra av dig när som helst. Bara att maila! Kramar <3

2013-02-07 @ 18:28:32
URL: http://johannacarolina.blogg.se
isa

SVAR: Men åååh. söt du är! Fint att du ser mig som en vän, haha! hur mår du? tack för din superfina kommentar. Jag kommer tillbaka till bloggningen, bara med ett friskare fokus och mer energi, förhoppningsvis. Hoppas du vill fortsätta följa mig då :) kram!

2013-02-08 @ 14:55:53
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Akleian

I kampen om ett liv i frihet

RSS 2.0